05.10.2020

Dorost vítězný i na Dubině

První říjnovou sobotu se uskutečnilo třetí kolo 2 ligy dorostenců, místem byla sportovní hala na Dubině a s našimi kluky poměřili síly hráči z Paskova a na závěr také pořádající tým z Vítkovic.

 1. SFK Havířov            22    :    0     PASKOV SAURIANS

V prvním zápase nás čekal Paskov a už od prvních minut bylo jasné kde je florbalová kvalita. Celkem v poklidném tréninkovém tempu náš tým dokráčel k přesvědčivému vítězství. Na konci utkání na tabuli svítilo v této kategorii neuvěřitelně úctyhodných 22 vstřelených branek, naši gólmani, kteří se v polovině utkáni v brance vystřídali, udrželi čisté konto. 

1. SC TEMPISH Vítkovice B    3    :    4     1. SFK Havířov

Jak může být ošidná první výhra v tzv. „suchém triku“ se ukázalo v našem druhém utkání proti domácímu týmu z Vítkovic. Naši kluci vstoupili do utkání v tempíčku minulého zápasu, navíc i často nekoncentrovaně o čemž svědčí i naše vyloučení za špatné střídání a obdržená branka v tomto oslabení. Do poslední třetiny pak vstupujeme s dvoubrankovým mankem, ale také s odhodláním nenechat body domácímu týmu. Naše viditelná převaha nakonec nese své ovoce a třemi zásahy do černého otáčíme nepříznivý vývoj a nejtěsnějším rozdílem vítězíme. Důležité tři body do tabulky.   

Naše dorostence nyní čeká delší zápasová pauza, příští kolo hrajeme na domácí půdě Městské sportovní haly v Havířově, a to v neděli 8. listopadu. Pokud Covid dovolí, tak přijďte naše kluky povzbudit!
 

Zpět na výpis článků