05.11.2020

Florbal žije i v době covidové

Už je to skoro měsíc, co se u nás zastavily soutěže a sportovní život vůbec. Nikdo neví, co bude, a to je to nejhorší. Nicméně i takovou dobu jakou je doba covidová lze aktivně využít k rozvoji v různých oblastech. Jak to nyní funguje v SFK se dočtete v článku.

Jak se říká, učíme se celý život. Trenéři nyní mají prostor k intenzivnějšímu vzdělávání, k čemuž nám slouží pravidelné webináře pod taktovkou Českého florbalu. Zpracováváme obrazové materiály získané z tréninků tak, aby byly využitelné a jednoduše uchopitelné k zapojení nových trenérů a připravujeme materiály s cíli a plány jednotlivých kategorií. 
V tomto nelehkém čase došlo také k vyhodnocení proběhlých akcí - florbalový kemp na Ostravici a Florbal mezi domy a už teď je vymyšleno několik doplňků a inovací k jejich dalšímu pokračování. 
Byl dokončen import harmonogramu soutěžních turnajů do skrytých sekcí jednotlivých družstev pro lepší přehlednost a snažíme se tak mít nejdůležitější informace na jednom místě.
Zajistili jsme výrobu obou variant dresů + připravujeme věci s klubovými motivy a nebude jich málo - mohou posloužit i jako dárky na Vánoce.
Náš oddíl se již rozšířil o mužskou kategorii, která v roce 2021 zasáhne i do soutěží Českého florbalu a už teď nastavujeme co nejlepší způsob fungování velkého oddílu. 
Současně se vším výše zmíněným usilovně pracujeme na budoucnosti klubu. A to jak ze stránky sportovní, tak organizační.
I v této době se toho děje dost a věříme, že už brzy se budeme moci zase pravidelně potkávat na trénincích a turnajích!

Zpět na výpis článků