30.06.2021

Proběhl los (soutěží)

Dne 29.6.2021 proběhl losovací aktiv soutěží Českého florbalu, na kterém jsme měli své zástupce. Nyní nastává období zajišťování hal na ligové turnaje a definitivní jízdní řád soutěží bude znám přibližně na přelomu července a srpna. Už teď třeba víme, s kým se střetne všech devět našich družstev v úvodních kolech/turnajích.

Kategorie dorostenců zahájí svou první sezónu v nejvyšší celostátní soutěži ze všech našich družstev jako první. O víkendu 11.9.-12.9. vyzveme FBC Ostrava a 1. SC Vítkovice.

O týden později 18.9.-19.9. budou hrát muži v Krnově proti Krnovu B a Hlučínu. Ve stejný víkend začínají také junioři a to doma proti Jablunkovu a nově vzniklému Bruises Opava. I starší žáci A budou hrát o víkendu 18.9.-19.9. a to v Třinci proti FBC Ostrava a Frýdku-Místku.

Třetí hrací víkend 25.9.-26.9. hraje jen dorost s Otrokovicema a Torpedem v Havířově.

Ostatní soutěže začínají až v říjnu. Např. mladší žáci modří se střetnou o víkendu 9.-10.10. v Petrovicích s 1.FK Ostrava JIH, FBC Letka, Z.F.K. Petrovice a 1. FBC Karviná. Elévové pak na domácím turnaji o víkendu 16.-17.10. s Letkou, Slovanem, Frýdkem a Toro Salibandy Ostrava.

Kompletní seznam našich soupeřů zde doplníme v tomto týdnu.

Definitivní rozpisy soutěží zveřejníme na webu až budou oficiálně oznámeny hrací dny v hracích víkendech na konci července.

Zpět na výpis článků