04.03.2019

Skvělý výsledek mladších žáků v Kopřivnici

Mladší žáci, posílení o šikovné elévy, se v sobotu 2.března 2019 vydali na další soutěžní turnaj, tentokrát do Kopřivnice. Tam nás čekala rarita v podobě dvou našich přihlášených družstev na stejný turnaj.

Naše kluky rozdělili tedy trenéři na dvě vyrovnaná družstva. Ml. žáci bílí, v čele s Alexem Foltýnem, na straně druhé modrý tým s kapitánem Vojtěchem Sasinem. Kromě našeho vzájemného utkání, které připomínalo náš velmi tvrdý tréninkový zápas, měly oba týmy za úkol porazit soupeře z Petrovic, Kopřivnice a Rožnova pod Radhoštěm.

Obě družstva z Havířova potvrdila ve všech zápasech roli favorita a dokráčela si k prvnímu a druhému místu na turnaji, a to bez ztráty jediného bodu. Náš vzájemný zápas se štěstím dotáhli do vítězného konce kluci z modrého týmu, především díky skvělému výkonu brankáře Grima.
Tento náročný den pro naše mladší žáky si užili jak trenéři, rodiče, tak i v neposlední řadě hráči. Trenéři by chtěli vyzdvihnout práci na trénincích i mimo ně od Dominika Brücknera, který byl důležitou součástí týmu, stává se lídrem své kategorie a může být inspirací pro ostatní.

Konečné pořadí turnaje:
1. 1.SFK Havířov Modří
2. 1.SFK Havířov Bílí
3. Z.F.K. Petrovice
4. 1. FBK Rožnov p/R
5. FBC Vikings Kopřivnice

Sestavy:
Bílí: Tyč- Galla Lukáš, Galla Jiří, Varkoček, Chudoba, Foltýn, Vraník, Kuš František, Cebák, Suchý, Urbánek.

Modří: Grim- Ivanovič Radek, Ivanovič Libor, Sasin, Brückner, Mrózek Michal, Mrózek Daniel, Benda, Maceček, Bernacik, Magera, Ťulpík.

Trenéři: Chudoba, Varkoček, Šimčík

Zpět na výpis článků