06.02.2020

Starší žáci B změřili síly s Paskovem

Včera (5.2.) bylo na programu od 18:15h další ligové utkání Moravskoslezského přeboru starších žáků, v němž naši svěřenci změřili síly proti PASKOVU SAURIANS.

Oba týmy trápila marodka, která mezi dětmi je momentálně enormní, což bylo znát na počtu hráčů obou týmů. Vstup do utkání vyšlo našim hráčům skvěle, kdy po krásné individuální akci se prosadil již po 49. vteřinách zápasu Vojta Sasin. První část zápasu byla jednoznačně pro naše hráče, což dokazovalo držení míčků a dějiště hry, které se odehrávalo převážně na polovině Paskova. V první části se domácím podařilo přidat na konto další dvě branky. (3:0)

Druhá část se nesla od začátku téměř ve stejném duchu jako ta první. Domácí hráči si vypracovávali spousty gólových situací. V čase 13:41 po správném důrazu v brankovišti vstřelil Kuba Maceček branku na 4:0. Pro tohoto hráče to v utkání nebyla ani zdaleka poslední branka. V druhé části nebyla z naší strany nejlepší produktivita, jelikož jsme si vypracovali dost brankových příležitostí, ale málo z nich proměnili. Nutno podotknout dobré bloky hráčů Paskova a mladého brankáře, který chytil spousty šancí navíc, ale také pohledné kombinace hráčů domácího celku. Za zmínku stojí i první gól v sezóně Matyáše Kudláčka (začal hrát až tuto sezónu), který se v prostoru před bránou také nemýlil. (4:0)

Ve třetí třetině podal Paskov nejlepší výkon, který vyústil z jejich pohledu ve dvě vstřelené branky do naší sítě. O obě se postaral Ondřej Lyčka, který se v obou případech v zakončení nemýlil. Ačkoliv Paskov v poslední části podal nejlepší výkon, paradoxně také dostal v této časti nejvíce branek, konkrétně šest. V této části stojí za zmínku hattrick Kuby Macečka, který dal celkově v zápase pět branek, což byl velice slušný počin. Domácí borci (ačkoliv se hrálo v Paskově) tento zápas zvládli s velkou bravurou a zaslouženě si připsali po výhře 13:2 další tři body do tabulkové soutěže.

Děkujeme Paskovu za fair-play utkání a rodinným příslušníkům za doprovod hráčů a povzbuzování.
 

Zpět na výpis článků