12.03.2020

Sportovní týden !!!zrušeno!!!

!!!zrušeno!!!

Vážení rodiče,
jelikož se na základních a středních školách nebudou konat tréninkové jednotky, náš klub se rozhodl uspořádat dětem sportovní týden v období 16-20.3.2020, pod záštitou licencovaných trenérů nejen z florbalové sféry. Součástí kempu bude zábavný program v podobě soutěží, značně zvýšená pohybová aktivita, sociální interakce, a to vše v přátelském prostředí s výbornou atmosférou. Program sportovního týdne bude probíhat od 8:30 - 15:00h na MSH.

Cena je stanovena na 1700,-. V ceně je zahrnutá malá svačinka, oběd, samozřejmě také pitný režim a drobné upomínkové předměty. Akce se mohou zúčastnit hráči klubu ročníku 2007 a mladší a dále také jejich kamarádi ze škol, kteří si chtějí vyplnit čas sportováním. 
Přihlášky formou textu: Přihlašuji „Jana Nováka ročník 2008“ na sportovní týden a telefonicky a mailovy kontakt na oba rodiče zasílejte na email: prihlaska@florbalhavirov.cz

Spolu s textovou přihláškou zašlete potvrzení o provedení platby sportovního týdne. Platbu odešlete na klubový bankovní účet: 2300733758/2010 (Fio banka), do poznámky uveďte jméno a příjmení dítěte. Kapacita je omezena, a z tohoto důvodu o pořadí rozhoduje termín zaplacení platby. Následně bude vyhotovena pdf verze přihlášky, kterou nám poté děti vyplněnou předají s prohlášením rodiče a kartičkou pojištěnce.
V případě, že bude celá akce zrušena na základě dalších opatření, klub si neúčtuje žádné poplatky a částka bude vrácena zpět na Váš účet. Pokud bude zrušena uprostřed akce částka bude poměrově krácena.

V případě dotazů neváhejte volat na číslo 739997344 (p. Gvuzd).

Jestli o akci máte zájem tak s přihlašováním nečekejte. Nad rámec počtu dětí který chceme na hale mít, nikoho dalšího nevezmeme. Ihned jak se kapacita naplní, dáme vědět.

Zpět na výpis článků