24.06.2020

Proběhl los soutěží na sezónu 2020/21

Dne 23.6.2020 proběhl losovací aktiv soutěží českého florbalu, na kterém jsme měli své zástupce. Nyní nastává období zajišťování hal na ligové turnaje a definitivní jízdní řád soutěží bude znám přibližně na konci července. Už teď třeba víme, s kým se střetne všech sedm našich družstev v úvodních kolech či turnajích.

Kategorie starších žáků zahájí sezónu ze všech našich družstev jako první. V přeboru starších žáků úvodní utkání sehrajeme v Rožnově proti domácímu Rožnovu a Domaslavicím v jeden z víkendových dnů 12.-13.9. 

O týden později 19.-20.9. sehrají svůj první turnaj oba týmy mladších žáků. Bílí v Bohumíně vyzvou Frýdek-Místek, Torpedo, Opavu a domácí Bohumín. Modří se o první turnajové vítězství střetnou s Orlovou, Krnovem, Kopřivnící a Jablunkovem na domácím turnaji.

Ve stejný víkend jako mladší žáci začínají i dorostenci ve 2.lize v Ostravě proti MVILu a Krnovu.

26.-27.9. rozehrají nejvyšší soutěž Starší žáci A v Třinci proti MVILu Ostrava a domácímu Třinci.

Přípravka si zahraje úvodní turnaj o víkendu 3.-4.10. na Dubině s obsazením týmů FBC Ostrava, Vítkovice, Petrovice, Domaslavice. Hraje se turnajově na jednom hřišti 3+1 a branky jsou sníženy snižovači o 30cm. Vyloučení v přípravce je nahrazeno trestným střílením.

Jako poslední přijde řada na elévy a to v týdnu 10.-11.10. Na turnaji v Ostravě se potkají se Slovanem Havířov, Škorpiony, MVILem a Toro Salibandy Ostrava. Liga se rovněž hraje turnajově na dvou hřištích současně 3+1 a branky jsou sníženy snižovači o 30cm. Vyloučení v je nahrazeno trestným střílením.

Definitivní rozpisy soutěží zveřejníme na webu až budou oficiálně oznámeny hrací dny v hracích víkendech na konci července.

Kompletní seznam našich soupeřů naleznete zde.

Zpět na výpis článků