08.08.2021

Plán letního kempu je tady

Už příští víkend je na programu letní florbalový kemp na Ostravici. Jako každý rok v závěru letních prázdnin před novou florbalovou sezónou si připomeneme vše, co jsme o prázdninách zapomněli, budeme skákat, běhat, soutěžit a při tom pořádně rozhýbeme svá těla, abychom v září nebyli moc překvapeni. Kemp zahájíme zábavnou bojovkou a tradičně chutným obědem v Myslivně. Využijeme venkovní i vnitřní hřiště pro florbal, otestujeme novou trampolínu a podnikneme výlet s osvěžením v horském bazénu.

Zájemci se v průběhu celého kempu mohou ve volných chvílích učit pingpong na rozkládacím stole, který převezeme z naší klubovny, vlastní pálky a míčky se budou hodit!

Trička pro všechny účastníky kempu už čekají v dílně na potisk a na Ostravici budou včas doručeny. Prozradím barvu: je to bílá. Také společně na táborovém ohni opečeme kvalitní špekáčky za doprovodu kytary a zahrajeme si zábavnou noční hru tak nezapomeňte baterku, ať se ve tmě nebojíte. V některých disciplínách děti budou moci zkusit porazit i trenéry - bude zajímavé sledovat zda se to podaří.

Novinkou bude věc, která nám poslouží v rámci regenerace, prozrazovat ji však nebudeme.

A pokud máte nějakou svou super hru, kterou můžeme hrát všichni, už teď si ji chystejte :o)

Na závěr oprášíme kolo štěstí, kterým si může zatočit každý z účastníků, ale pouze za bojovnost, snahu a zásluhy, na to pamatujte! Zmrzlina pod horami je samozřejmostí a ceny pro šťastlivce jsou ještě o něco lepší jako vloni :o). Připraveny jsou však i tresty pro případné zlobivce.

Na videa z loňského kempu 2020 můžete kouknout zde:

Zpět na výpis článků