19.06.2019

Proběhl los soutěží na sezónu 2019/20

Dne 18.6.2019 proběhl losovací aktiv soutěží českého florbalu, na kterém jsme měli svého zástupce. Nyní nastává období zajišťování hal na ligové turnaje a definitivní jízdní řád soutěží bude znám přibližně na konci července. Už teď třeba víme, s kým se střetnou naše družstva jako první.

Kategorie starších žáků zahájí sezónu ze všech našich družstev jako první. V lize starších žáků úvodní utkání sehrajeme proti Vítkovicím a FBC Ostrava v jeden z víkendových dnů 21.-22.9. Druhý tým starších žáků o stejném víkendu změří síly v přeboru st.žáků s Karvinou a Paskovem. 

21.-22.9. mají hrát také elévové a na svém turnaji se potkají s Kopřivníci, Orlovou, Třincem a Slovanem Havířov. Soutěž se stejně jako letos bude hrát systémem 3+1 na dvou hřištích, skóre z obou hřišť se sčítá dohromady a branky jsou sníženy snižovači o 30cm. Vyloučení v elévech je nahrazeno trestným střílením.

O týden později odehrajou své první turnaje všechnny ostatní kategorie.

Dorostence čeká na úvodním turnaji FBC Letka a Frenštát p/R, mladší žáci první turnaj pořádají a přivítají Paskov, Tigers Poruba černí, Tigers Poruba oranžoví a Český Těšín. Mladší žáci mají branky sníženy snižovači o 15cm, ale hrají už stejně jako dorostenci a st.žáci s pěti hráči v poli. Vyloučení v ml.žácích je nahrazeno trestným střílením.

Přípravka také hned úvodní turnaj odpořádá s obsazením týmů Karviné, Těšína, Tigers Poruba a Vítkovice tygříci. Hraje se turnajově na jednom hřišti 3+1 a branky jsou sníženy snižovači o 30cm. Vyloučení v přípravce je nahrazeno trestným střílením.

Definitivní rozpisy soutěží zveřejníme na webu až budou oficiálně oznámeny hrací dny v hracích víkendech - pravděpodobně na konci července.

Kompletní seznam našich soupeřů naleznete zde.

Zpět na výpis článků