19.06.2019

Sportovní den jsme si užili!

V sobotu 15.6.2019 proběhl sportovní den 1. SFK Havířov. Za teplého počasí se v pravé poledne rodiče s dětma vydali za trenéry do fotbalového areálu v Soběšovicích, kde již bylo vše nachystáno k zahájení zábavného odpoledne.

Mezi dvanáctou a třináctou hodinou se areál fotbalového hřiště v Soběšovicích začal pozvolna zaplňovat. Organizační záležitosti byly vyřešeny velice rychle a děti se mohly pustit do soutěžení. Trenéři přichystali klasicky deset stanovišť se zábavnými disciplínami a ty děti obcházely v družstvech, která si samy vytvořily.

Počasí bylo na naší straně, ale pekelné teplo způsobovalo nadměrný úbytek tekutin v tělech přítomných sportovců. Eliška za barem se svým pomocníkem měli plné ruce práce, aby zvládli čepovat chlazené nápoje pro všechny žíznivce. Chutná malinovka tekla proudem a brzy jsme museli objednat druhý sud.

Do areálu se v průběhu soutěžení dostavilo bez mála devadesát účastníků. Většina z rodičů se zapojila do organizace na stanovištích a ti co nepomáhali zábavu dětí se zaujetím pozorovali z terasy a buď se bavili nebo popíjeli nápoje. Po uklizení soutěžních stanovišť trenéři vtáhli do soutěžení úplně všechny rodiče i děti hrou nazvanou „vodní radovánky“, při které jsme se všichni parádně pobavili a nasmáli. Však na vše koukněte níže ve fotogalerii. 

Před čtvrtou hodinou nastal čas vyhodnotit uplynulou sezónu. Trenéři přednesli svá hodnocení a poděkování hráčům a předali dětem pamětní medaile, za jejich píli a snahu během celé sezóny 2018/19. Také sladké pokušení v podobě perníkových medailí s logem klubu, které nám přinesl rodič Aleš, udělalo trenérům i dětem velkou radost. Ještě jednou moc děkujeme!

Po předání medailí byl zahájen fotbalový turnaj smíšených družstev a začalo se také grilovat. Vedle tatínků se do fotbalového turnaje zapojilo i dost maminek, kterým patří velká pochvala! Všichni se snažili, seč jim síly stačily. Vítězem mohl být jen jeden tým a tím byl ten, kterému šéfoval trenér Radim.
Turnaj trval až do večerních hodin a po jeho skončení trenéři vyhlásili ještě dvě soutěže o ceny z kouzelné krabice. 

Na tvářích všech zúčastněných byla vidět spokojenost a radost z příjemně stráveného odpoledne v kruhu přátel a kamarádů.

Děkujeme všem dětem, rodičům, kamarádům i příbuzným, že s námi strávili příjemné odpoledne a dali tak nám i dětem najevo, že jim není naše společná snaha lhostejná. Speciální poděkování patří rodičům dětí, kteří se během sezóny podíleli na finanční nebo organizační podpoře našeho oddílu a tím umožnili uspořádat i tuto báječnou akci.

Trenéři

Zpět na výpis článků